Skrota bil Mariefred

Dags att skrota din bil i Mariefred? - Vi hämtar den gratis!

Hur gör man när den gamla bilen behöver skrotas? Den är både avställd och går knappast att köra till skroten för egen maskin. Att beställa bärgning kostar en massa pengar. Nu står den istället i vägen på tomten och läcker olja. Det finns en enkel lösning på problemet! Vi är en auktoriserad bilskrot i Strängnäs som hjälper till med transporten när du ska skrota bil i Mariefred – helt utan kostnad.

På vår bilskrot demonteras bilen på ett miljövänligt den enligt konstens alla regler.

När du ska skrota bilen behöver den dels vara avställd, sedan behöver vi del 2 av registreringsbeviset för att den ska kunna avregistreras. Beställ vid behov ett nytt registreringsbevis hos Transportstyrelsen.

Fyll i formuläret så hämtar vi din bil i Mariefred.

Vi återvinner din bil för miljöns skull

När den gamla bilen ska skrotas är det viktigt att det sköts på ett korrekt sätt för så lite miljöpåverkan som möjligt. En gammal bil som bara står rostar sönder och släpper ut farliga ämnen som hamnar i vårt grundvatten.

Hos oss återvinns alla bildelar eller säljs som reservdelar. Vi är miljöcertifierade och följer miljölagen slaviskt. Alla farliga vätskor och ämnen tas noga om hand enligt branschens riktlinjer.

I Sverige är det sedan länge gratis att skrota bilen, men vi har gått ett steg längre. Vi hämtar även din skrotbil utan kostnad.

Vi hämtar din skrotbil gratis i Mariefred